top of page
Luc Lagas

Tandarts | BIG: 09918510902

Luc is in 2014 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na enkele jaren als ZZP’er voor verschillende praktijken te hebben gewerkt wist hij al snel waar zijn ambities lagen; een eigen praktijk.

De persoonlijkheid in de mondzorg wordt steeds meer bedreigd door de vorming van praktijkketens. Daar de tandarts met een praktijk aan huis ook tot de verleden tijd behoort, is in de ogen van Luc een middelgrote praktijk ideaal. Zo kunnen wij u als praktijk zowel persoonlijke als kwalitatieve mondzorg bieden met meerdere disciplines onder een dak. Binnen de praktijk oefent Luc de tandheelkunde uit in de breedste zin van het woord. Zijn aandacht wordt voornamelijk getrokken door de reconstructieve tandheelkunde, endodontolgie, implantologie en andere klein chirurgische ingrepen.

Als praktijkeigenaar houdt hij zich naast de klinische kant van het vak bezig met het aansturen van ons team en het runnen van de praktijk.

Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning. Luc houdt van de stad, hij woont samen met zijn vrouw Merel en zoon Beau in Amsterdam waar ze genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Daarnaast gaat hij graag op reis. In zijn vrije tijd sport Luc regelmatig en kookt hij graag. 

bottom of page