top of page

Désirée Olthof

Baliemedewerkster

 

Désirée is als gastvrouw van onze moderne, middelgrote tandartspraktijk helemaal in haar element! Super trots was ze op haar dochter en schoonzoon toen ze de praktijk in 2017 openden. Met veel liefde heeft ze vanaf dag één voor de praktijk klaar gestaan, en nog steeds. Voor Désirée staat aandacht voor de patiënt centraal, van aankomst tot vertrek. Haar doel is ervoor te zorgen dat alle patiënten met een glimlach de deur uit gaan, hier zet zij zich graag voor in. Desiree is pas tevreden wanneer u tevreden bent.

Van origine is Désirée SEH verpleegkundige. Inmiddels heeft ze de hectiek van het ziekenhuis al jaren verruild voor haar baan als verpleegkundige bij Hospice Heuvelrug te Zeist, de gemeente waar zij woont. Hier begeleidt ze de gasten van het Hospice en hun familie in de laatste fase van hun leven. Désirée vindt haar baan bij ons een prettige afwisseling op haar dankbare werk bij het Hospice.

Het zorgen voor anderen zit in haar bloed. Désirée haar kinderen zijn inmiddels het huis uit maar gelukkig heeft ze nog twee Burmese katten in huis rondlopen waar ze niet zonder kan: Fiito en Hind. Eind november 2021 is ze voor het eerst oma geworden!

bottom of page