top of page

Anita Imminkhuizen

Tandartsassistente

Onze goedlachse assistente Anita komt uit Veenendaal en zorgt iedere dag weer voor de nodige gezelligheid in de behandelkamer. Anita is in 2021 binnen ons team begonnen en rondde haar opleiding tot tandartsassistente begin 2023 met goed resultaat af. Wat haar het meest aanspreekt binnen het vak is het actieve bezig zijn en het contact met alle verschillende patiënten. Ze houdt ervan om door te werken achter de schermen maar zal in de behandelkamer altijd alle tijd nemen voor u als patiënt. Om zich te blijven ontwikkelen volgt Anita dit jaar een cursus om anesthesie toe te kunnen dienen. 

Anita is haar twee zussen achterna gegaan en de derde uit het gezin dat de opleiding tot tandartsassistente volgt. De naam Imminkhuizen komt u wellicht bekend voor, is het niet door haar zus Thamara die inmiddels al geruime tijd bij ons werkt dan bent u vast wel eens in de bakkerij van haar ouders geweest.

Naast de nodige uren die ze bij ons maakt geniet Anita ook van het leven. Ze is veel samen met haar vriend en vriendinnen, zit graag in het zonnetje op het terras of gaat de stad in om te winkelen.

bottom of page