stand-in-fem.png

Ghislaine Westerhoud

Student mondzorgkunde

Ghislaine studeert Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht en loopt vanaf 2021 gedurende anderhalf jaar stage bij ons onder begeleiding van mondhygiëniste Renate. Deze stage is gericht op de groei van de student tot young professional waarbij zij steeds meer (be)handelingen zelf gaat uitvoeren. Ze kijkt ernaar uit om zich in deze periode te gaan ontwikkelen binnen het vak en ervaring op te doen met het behandelen van patiënten.

Afgelopen zomer is ze samen met haar moeder in Veenendaal komen wonen. Daarvoor kwam Ghislaine al in Veenendaal omdat haar vriend hier woont. In haar vorige woonplaats heeft ze als tandartsassistent en sterilisatie-assistent en gewerkt, wat een hele leuke ervaring is geweest en ervoor heeft gezorgd dat ze een vliegende start binnen de tandheelkunde en haar studie heeft gemaakt.

Naast haar studie vindt ze het belangrijk om sportief bezig te zijn, ze is dan ook regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast vindt ze het gezellig om met haar moeder een boswandeling te maken en in het weekend tijd met haar vrienden door te brengen.